Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Gaziemir ilçesinde bekçilik yaparak geçimini sağladığı ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hakkında çıkan ‘ işinden atıldı’ iddialarına yanıt verdi. Celal Kılıçdaroğlu; “Medyanın yoğun ilgisinden bunalmıştık.

Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Gaziemir ilçesinde bekçilik yaparak geçimini sağladığı ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hakkında çıkan ‘ işinden atıldı’ iddialarına yanıt verdi. Celal Kılıçdaroğlu; “Medyanın yoğun ilgisinden bunalmıştık. Birkaç günlüğüne izine ayrıldım. Çıkan haberlerde bir yanlış anlaşılma var” dedi.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde Seydi Baba Türbesi Rekreasyon Alanı inşaatında bekçilik yaparak geçimini kazandığı ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erkek kardeşi Celal Kılıçdaroğlu basın mensuplarının karşısına bu kez hakkında işten atıldığına dair çıkan haberleri yanıtlamak için çıktı. Buca’da evinin yakınlarında gazetecilerin sorularını yanıtlayan kardeş Kılıçdaroğlu; şöyle konuştu: “Bir yanlış anlaşılma var. Çünkü medya gelip gittiği zaman ben de iş arkadaşlarım da rahatsız oldu. Bundan dolayı izin aldım. Rahat çalışamıyorum çünkü. Bu bir reklam değil. Benim borcum var oğluma kredi çektiğim için emekli maaşım yetmiyor. Ben de alnımın teri ile çalışıyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler