Kılıçdaroğlu'ndan çok sert Şemdinli mesajı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şemdinli saldırısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert Şemdinli mesajı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şemdinli saldırısıyla ilgili bir açıklama yaparak, "Her gün gelen şehit haberlerinin yarattığı acı, ailelerimizin ocaklarına düşen ateş, icra makamında olanların yükümlülüklerini arttırmaktadır. Yönetenler şikayet eden değil, sorunları çözme makamında olduklarını asla unutmamalıdır" dedi.

"AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLAR"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na yönelik gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, saldırıların faillerinin amaçlarına asla ulaşamayacaklarını vurguladı. Yönetenler şikayet eden değil, sorunları çözme makamında olduklarını da unutmaması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Hakkari'nin Şemdinli İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Durak Jandarma Karakolu'na yönelik yapılan terör saldırısını lanetliyor; hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın acil şifa bulmasını temenni ediyorum. Bilinmelidir ki ülkemize, demokrasimize, birlikte barış içerisinde yaşama irademize yönelen bu saldırılarının failleri hain amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti anayasamızda belirtilen şekilde, ülkesi ve milletiyle birlik ve bütünlük içerisinde var olmaya devam edecektir.

"YÖNETENLER SORUN ÇÖZME MAKAMINDA OLDUKLARINI UNUTMAMALI"

Her gün gelen şehit haberlerinin yarattığı acı, ailelerimizin ocaklarına düşen ateş, icra makamında olanların yükümlülüklerini arttırmaktadır. Bu acıların dinmesi, halkımızın huzura kavuşması için icra makamında olanların basiret ve sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir. Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki basiret ve sorumluluk, kendileri tarafından yeterince kavranmış değildir. Yönetenler şikayet eden değil, sorunları çözme makamında olduklarını asla unutmamalıdır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler