Kılıçdaroğlu'ndan 103 amiralin bildirisine ilk yorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 103 amiralin yayınladığı bildiriyle ilgili ilk açıklama: "Bu sahte gündemler tutmaz"

Kılıçdaroğlu'ndan 103 amiralin bildirisine ilk yorum

Emekli 103 amiralin gece yarısı yayınladığı Montrö bildirisi Türkiye gündemine oturdu. Hükümet ve muhalefet kanadından tepki gelirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu bildiriye ne diyeceği merak konusu oldu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır" ifadelerini kullandı.

Gece yarısı 103 amiralin imzasıyla yayınlanan Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiri Ankara'yı karıştırdı. Aralarında Türker Ertürk, Deniz Cora'nın da bulunduğu 103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan bildiride "Türk Milleti'nin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdir" ifadeleri dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü ekonomist Recep Tayyip Erdoğan yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan 103 amiralin bildirisine ilk yorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem