KIlıçdaroğlu'na yapılan saldırının yaşandığı köyün sakinlerinden açıklama: Onlar bizim köyden değil

Kılıçdaroğlu'na saldırı yapılan Mahallede yaşanan olayları anlatan köylüler, "Bunlar bu köylü değil, yabancı" dedi.

KIlıçdaroğlu'na yapılan saldırının yaşandığı köyün sakinlerinden açıklama: Onlar bizim köyden değil

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik tedbiri kapsamında çevredeki bir evde yaklaşık 2 saat tutulan Kılıçdaroğlu, bir süre sonra zırhlı araçla evden çıkarılarak CHP Genel Merkezi'ne getirildi. Saldırgan olduğu değerlendirilen 6 kişinin kimliği belirlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan olduğu değerlendirilen 6 kişin kimliği belirlenirken, CHP lideri Kılıçdaroğlu partililere yaptığı açıklamada, "Üzüntüm şehide yapılan saygısızlığadır" oldu.

KÖYLÜLER YAŞANANLARI ANLATTI

Mahallede yaşanan olayları anlatan köylüler, "Bunlar bu köylü değil, yabancı" dedi. Başka bir köylü ise, "Bunu yapan bu köylü değil. Provokasyon yapıyorlar. Burası şehit evi, şehide saygı gösterilecekse dua edilecek. Yazık değil mi" ifadelerini kullandı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

CHP liderine yönelik fiili saldırı sonrası görüntülerden elde edilen bilgiler ışığında 6 şüphelinin kimliği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem