Kaymakam Belediye Başkanı'na silah çekti!

Aralarında kavga çıktı...

Kaymakam Belediye Başkanı'na silah çekti!
Gaziantep'in Nurdağı kaymakamı Seyfullah Ordueri ile ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır arasında bir börekçide kavga çıktı. Kaymakam, belediye başkanına silah çekti.

KAYMAKAMIN KORUMASI İLE BELEDİYE BAŞKANI TARTIŞTI

İddiaya göre; kaymakam Ordueri'nin koruması Şükrü T. sabah kahvaltısı için gittiği börekçide ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ile karşılaştı. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından koruma Şükrü T., başkana "Tamam başkan, siz bu sözü bana söylediniz" dedikten sonra börekçiden ayrıldı.

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI'NA SİLAH ÇEKTİ

Çok geçmeden kaymakam Seyfullah Ordueri börekçiye geldi ve başkan Yıldırır ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa süre sonra karşılıklı yumruklaşmaya döndü. İddiaya göre kaymakam Ordueri belindeki silahı çekti. Bu sırada gürültüyü duyarak gelen başkanın şoförü, kaymakama tekme attı.

VALİ İKİSİNİ DE ÇAĞIRDI

Çevredekilerin müdahalesi üzerine kaymakam silahını kullanamadı. Kaymakam ve başkan savcılığa giderek birbirlerinden şikâyetçi olurken, Gaziantep Valisi'nin her ikisini de makamına çağırdığı öğrenildi.

Kaymakam Ordueri'nin belediyeden gelen bazı dosyaları onaylamadığı ve uzun süren incelemeden geçirdiği, bu nedenle ikilinin arasının açık olduğu öğrenildi. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem