Kasa hırsızları polisten kaçamadı: Trabzon Havalimanı'nda...

Giresun'da otelin para kasasını çalan hırsızlar yakalandı.

Kasa hırsızları polisten kaçamadı: Trabzon Havalimanı'nda...

Giresun’da bir otelden para kasasını çalan 3 hırsız, polisin titiz çalışması neticesinde yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre, bir oteldeki para kasasını çalan 3 hırsız, kayıplara karıştı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde olayın faillerinin 3 ayrı suçtan kaydı bulunan M.O. ile 5 ayrı suçtan kayıtları bulunan B.K. ve H.A. oldukları belirlendi. Hırsızlık öncesi otelde keşif yaptıkları öğrenilen zanlılardan M.O. Giresun’da, B.K. ve H.A. ise Trabzon Havalimanı'nda yakalandı.

Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada 19 bin 800 TL, 400 euro, 100 ABD Doları, tedavülden kaldırılmış Türk Liraları ile yabancı paralar ve bir miktar bonzai uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalınan çelik para kasası ise Organize Sanayi Bölgesi'nde açılmış vaziyette bulundu. 3 zanlı, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler