Karadenizli şarkıcıya Almanya'dan şok!

İsmail Türüt'e Almanya'dan vize şoku!

Karadenizli şarkıcıya Almanya'dan şok!

İsmail Türüt, ekibiyle birlikte Almanya Konsolosluğu'na vizebaşvurusu yaptı, orkestradaki herkese 6 ay, Türüt'e sadece iki günlük vize çıktı. Konsolosluk yetkilisinin "Siz milliyetçi türküler söylüyorsunuz, onun için vize süresi kısa” açıklaması yaptığı iddia edildi.

Karadenizli Türkücü İsmail Türüt,  Almanya'dan konser teklifi aldı. Sanatçı, gurbetçilerle buluşacak olmanın sevinciyle ekibiyle birlikte hemen Almanya Konsolosluğuma vize başvurusu yaptı. Bir süre sonra Türüt'e vize çıktı ama sadece iki günlüğüne... 

KONSERİNİ KESMİŞLERDİ 
Ekibinin tümüne 6 ay vize verilirken kendisine sadece iki günlük giriş izni verilmesine şaşıran Türüt'e ilginç bir yanıt geldiği öne sürüldü: "Siz konserlerinizde milliyetçi ve siyasi türküler söylüyorsunuz." Alman polisi üç yıl önce de Türüt'ün konserini yarıda kesmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem