İzmir'de roketli saldırı!

Teröristler saldırı düzenledi

İzmir'de roketli saldırı!
İzmir'in Bayındır İlçesi’nde teröristler tarafından yüksek bir kesimden roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketatarlardan biri Devlet Hastanesi ve Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölgeye düşerken, olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Bugün saat 23.55’te Bayındır İlçesi’nde yüksek bir kesimden teröristler tarafından kent merkezine doğru roketatarlı saldırı yapıldı. İlk belirlemelere göre atılan 3 adet roket mermisinden biri karşılıklı olan Devlet Hastanesi ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki yere düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı. Olay yeri güvenlik çemberine alınırak, saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Roketatarlı saldırının hedefinin Emniyet Müdürlüğü olduğu ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

BENZER SALDIRI ŞUBAT AYINDA DA DÜZENLENMİŞTİ

Bu arada geçen Şubat ayında da Kemalpaşa İlçesi’nde yine yüksek bir kesimden Jandarma Komutanlığı’na PKK’lı teröristler tarafından yine yüksek kesimden roketatarlı saldırı düzenlenmişti. Roket mermisi bir binanın duvarına isabet ederken süaldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler