İstanbul’un göbeğinde ceset şoku !

İstanbul Kadıköy'de bir ağacın altından bulunan ceset, polisi harekete geçirdi. Bir erkeğe ait olan ceset, olay yerine gelen polis tarafından incelendikten sonra morga kaldırıldı.Boğaziçi Köprüsü'ne bağlantı yolunda Fikirtepe Metrobüs karşısında sabah saa

İstanbul’un göbeğinde ceset şoku !

İstanbul Kadıköy'de bir ağacın altından bulunan ceset, polisi harekete geçirdi. Bir erkeğe ait olan ceset, olay yerine gelen polis tarafından incelendikten sonra morga kaldırıldı.

Boğaziçi Köprüsü'ne bağlantı yolunda Fikirtepe Metrobüs karşısında sabah saatlerinde bulunan bir ceset, polisi harekete geçirdi. Yol kenarında ağacın altında bulunan ve 35 yaşlarında bir erkeğe ait olan ceset olay yerine gelen ekipler tarafından uzun süre incelendi. Çevrede delil arayan ekipler, şahsın ayaklarında ve ellerinde kırık tespit etti. Şahsın cesedi incelemelerin ardından cenaze aracına taşınarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Henüz kimliği tespit edilemeyen şahıs ile ilgili polisin soruşturması sürüyor.

İstanbul’un göbeğinde ceset şoku !

İstanbul’un göbeğinde ceset şoku !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler