İstanbul’da zincirleme kaza: TEM’de trafik felç !

İstanbul Ümraniye TEM Otoyolu'nda aralarında kamyon ve TIR'ların da bulunduğu 5 araç zincirleme kazaya neden oldu. Kazada yaralanan olmazken, TEM Otoyolu'nun trafiği durma noktasına geldi.Kaza, Ümraniye TEM Otoyolu üzerinde meydana geldi. TEM Otoyolu Çakm

İstanbul’da zincirleme kaza: TEM’de trafik felç !

İstanbul Ümraniye TEM Otoyolu'nda aralarında kamyon ve TIR'ların da bulunduğu 5 araç zincirleme kazaya neden oldu. Kazada yaralanan olmazken, TEM Otoyolu'nun trafiği durma noktasına geldi.

Kaza, Ümraniye TEM Otoyolu üzerinde meydana geldi. TEM Otoyolu Çakmak Köprü mevkiinde Ankara istikametine seyir halinde bulunan bir aracın ani fren yapması üzerine zincirleme kaza yaşandı. 2 kamyon, 2 TIR ve bir otomobilin karıştığı zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmazken, TEM Otoyolu'nun trafiği durma noktasına geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği açmak için uzun süre uğraş verdi. Birbirine giren araçlar çekici yardımı ile ayrıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Ertuğrul Bayram, "Birdenbire durduğunu gördüm. Ben de sağa kırmaya çalıştım kurtarır mıyım diye ama duramadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler