İstanbul’da silahlı çatışma

Sancaktepe" de şüpheli olarak aranan Bulgaristan plakalı bir otomobilin polisin "dur " ihtarına uymaması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheliler yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi.Olay saat Sancaktepe Demokrasi C

İstanbul’da silahlı çatışma

Sancaktepe" de şüpheli olarak aranan Bulgaristan plakalı bir otomobilin polisin "dur " ihtarına uymaması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheliler yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi.

Olay saat Sancaktepe Demokrasi Caddesi Minber Sokak'ta saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Şüpheli olarak aranan CP 8845 AP Bulgaristan plakalı otomobilden Polisin "dur" ihtarına silahla karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Polisin açtığı ateş sonucu şüpheli otomobile çok sayıda mermi isabet etti. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheli 2 kişi yaya olarak kaçarak izlerini kaybettirdi. Olay yerine yakın Kaymakamlık binası önü ve çevresinde önlem alan polis, şüpheli bir taksi şoförünü yere yatırarak üst araması yaptı. Taksicinin üzerinden ve arabasından herhangi bir suç unsuru bulunmadı.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polisin zırhlı araçlarla ilçedeki arama çalışmaları sürüyor.

İstanbul’da silahlı çatışma

İstanbul’da silahlı çatışma

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler