İstanbul’da şafak operasyonu !

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'da çeşitli adreslere şafak operasyonu düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan ortak operasyona, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet

İstanbul’da şafak operasyonu !

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'da çeşitli adreslere şafak operasyonu düzenledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan ortak operasyona, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü de destek verdi. Operasyonda, Sarıyer'de bulunan eski adıyla Küçük Armutlu yeni adıyla Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde belirlenen birçok adreste aramalar yapıldı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde ilk olarak Kar Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya Özel Harekât Polisleri eşliğinde girilerek arama yapıldı. Arama yapılan adrese yakın bir diğer noktada ise mahalle sakinlerinin yapılan aramalara tepki göstererek taşkınlık çıkardığı öğrenildi. Bunun üzerine Çevik Kuvvet Polisleri olayın yaşandığı noktaya giderek çevre güvenliğini sağladı. Bu esnada yapılan operasyon sırasında vurulduğunu iddia eden bir şahsın aile yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Görüntü alan kameramanlara tekme ve yumruk sallayan bir şahıs çevredeki vatandaşlarca sakinleştirilerek aracına bindirilerek uzaklaştırıldı.

İstanbul genelinde yapılan operasyonda gözaltıların olduğu öğrenilirken, adreslerde aramaların sürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem