İstanbul'da yük gemisinde yangın!

İstanbul Pendik açıklarında bir yük gemisinde yangın çıktı. Sabahın ilk ışıklarıyla alevlerin yükseldiği görülen gemide yangını söndürme çalışmalar devam ediyor.

İstanbul'da yük gemisinde yangın!

İstanbul Pendik açıklarında bir yük gemisi alev alev yandı. Yangın "Yaşam Mahalli" denilen kamaraların olduğu alanda çıktı. Yangın ihbarı üzerine Pendik sahiline polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gemideki söndürme çalışmaları devam ediyor. Yük gemisindeki 15 kişinin tahliye edildiği belirtildi.

YANGIN İHBARI ÜZERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, bir gemide yangın çıktığı ihbarı üzerine Pendik sahiline polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, geminin açıkta olması nedeniyle herhangi bir müdahalede bulunamadı. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından deniz polisi ve sahil güvenlik görevlilerine durum bildirildi.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sabahın ilk ışıklarıyla alevlerin yükseldiği görülen gemiye söndürme çalışmaları ile müdahale edilirken, Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Gemide başlayan ve sebebi henüz belirlenemeyen yangını söndürme çalışmalar devam ediyor.

15 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan alevlerin sardığı yük gemisindeki 15 kişi tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler