İslam'a hakaret yağdıran Fırat Erez gözaltında!

Fotoğrafçı Fırat Erez, sosyal medya hesabından İslam ve Hz. Muhammed için ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Erez polis tarafından gözaltına alındı

İslam'a hakaret yağdıran Fırat Erez gözaltında!

Fotoğrafçı-Yazar kimliğiyle tanınan Fırat Erez, Twitter hesabından, İslam'ı ve Hz. Muhammed'i hedef alan açıklamalarda bulundu.

TV5 televizyonunun sosyal medya hesabından paylaştığı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ''İslam’da yalan olmaz, iftira olmaz, hıyanet olmaz, soygun olmaz, rüşvet olmaz.'' ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak ''İslamda yalan da olur, iftira da olur, hıyanet de olur, soygun da olur, rüşvet de olur. Aslında İslam neredeyse sadece budur.'' sözleriyle İslam'ı hedef alan Erez, bununla da yetinmedi.

Daha sonra kendisine gelen tepkileri alıntılayarak daha da haddini aşan Erez, İslam'ı ve Hz. Muhammed'i hedef alan açıklamalarına devam etti.

İşte Erez'in o skandal paylaşımlarından birkaçı;


TEPKİ YAĞDI

Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulundu. 

GÖZALTINA ALINDI

Skandal ifadelerin ardından Erez, bugün Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem