Iraklı şahsın öldürülme anı kamerada !

İstanbul Fatih'te kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada Irak uyruklu bir şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Olay, saat 01.05 sıralarında Fatih Aksaray Mahallesi Abdullatif Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Edi

Iraklı şahsın öldürülme anı kamerada !

İstanbul Fatih'te kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada Irak uyruklu bir şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, saat 01.05 sıralarında Fatih Aksaray Mahallesi Abdullatif Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Irak uyruklu Zerivan isimli şahıs ile arkadaşları arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavga bir anda alevlenince Iraklı şahıs, S.M.A. (35) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Iraklı şahsın bıçaklanarak öldürüldüğü kavga anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem