İncirlik Üssü'nde flaş karar!

Bütün polisler göreve...

İncirlik Üssü'nde flaş karar!
Adana'da yeni bir darbe girişimi oluşumuna karşı stratejik noktalarda önlem alınırken İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'na giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar yasaklandı.

BÜTÜN POLİSLER GÖREVE ÇAĞIRILDI 

Adana Emniyet Müdürlüğü Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihindeki gibi darbe girişiminde bulunacağı istihbaratını aldı. Polis hemen o gecede olduğu gibi teyakkuza geçerek bütün polisleri göreve çağırdı.

BİN POLİS GÖREV BAŞINA GELDİ

Saat 23.00 sıralarında yaklaşık 7 bin polis görev başına gelerek Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Havalimanı, Kürkçüler cezaevi önünde önlem aldı.

Önlemlerin yanı sıra polis darbe girişimine karşılık Adana'da askeri birliklerin önüne de çevik kuvvet, terörle mücadele polislerini gönderip, zırhlı araç ve TOMA'larla önlem aldı.

Eski 10. Tanker Üs Komutanı Bekir Ercan Van'ın darbe üssü olarak kullandığı 10 Tanker Üs Komutanlığı bütün giriş çıkışlarında da polis olağanüstü önlemler aldı. 5 TOMA üssün önüne gelirken, çevik kuvvet ve terörle mücadele polisleri uzun namlulu silahlarla giriş ve çıkışlarda beklemeye başladı.

Polis ayrıca üsse ikinci bir emre kadar giriş ve çıkışları yasakladı. Dışarıdan üsse girmek isteyen içeri alınmazken, içeriden çıkmaya çalışanlarda dışarı çıkartılmıyor. İncirlik Üssü'nde lojmanda kalan vatandaşlar üsse girmek için geldi ancak polis içeri almadı. İncirlik Üssü'ne giriş ve çıkışların tehlike geçene kadar devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler