Hüyseyin Örs'ten yardım çağrısı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs TBMM Genel kurulunda konuşma yaptı.

Hüyseyin Örs'ten yardım çağrısı

Örs, Gürcistan’da mahsur kalan tır şoförleri için yardım çağrısında bulundu.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Rusya’dan Türkiye’ye gelirken Gürcistan’ın Kazbegi Bölgesinde kar yağışı elverişsiz hava koşulları nedeniyle bir haftadır mahsur kalan tır şoförlerinin mağduriyetini TBMM Genel Kurul’da gündeme getirip, yardım çağrısında bulundu.

Genel Kurul’da konuşan Örs:” Rusya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan Türk nakliye tırları Gürcistan Kazbegi bölgesinde kar ve elverişsiz hava şartları nedeniyle altı-yedi gündür mahsur durumdadır. Bu şoförlerden, bölgemde, Trabzon'da olanların ailelerinden bana gelen bilgilere göre, bu şoför arkadaşlarımızın gıdaları ve sularının bitme noktasında olduğu ve çok zor durumda oldukları söylenmiştir. Gürcistan'ın kar temizleme çalışmalarında yetersizliği de dikkate alınarak devlet olarak, burada mahsur kalan tır şoförlerimize gerekli yardımların yapılması hususunda Meclisimize bu konuyu arz ediyorum.” dedi.

Hüyseyin Örs'ten yardım çağrısı

Hüyseyin Örs'ten yardım çağrısı

Hüyseyin Örs'ten yardım çağrısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem