Hüseyin Örs'ten CHP ve DP'ye ziyaret

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ten bayram ruhuna yakışır hareket.

Hüseyin Örs'ten CHP ve DP'ye ziyaret

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs; İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli,  Meclis Üyeleri Ali Sağır ve Davut Çakıroğlu ile birlikte ilk olarak valiliğin düzenlemiş olduğu bayramlaşma törenine katıldı.

Burada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Çevre-Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ile bayramlaşan Örs daha sonra CHP ve DP'ye bayram ziyaretinde bulundu.

CHP İl  Binasındaki bayramlaşmada Dr. Hüseyin Örs kısa bir konuşma yaparak CHP'lilerin bayramını kutladı. CHP'deki bayramlaşmada Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu da hazır bulundu.

Daha sonra Demokrat Parti İl Binasına giden İYİ Parti Trabzon Dr. Hüseyin Örs partililer tarafından çok sıcak ilgiyle karşılandı. Örs DP'lere teşekkür etti ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir telefon görüşmesi yaparak bayramını kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler