Hulusi Akar Yenikapı mitinginde konuştu!

Neler söyledi?

Hulusi Akar Yenikapı mitinginde konuştu!
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde halka hitap etti.

İşte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın konuşmasından satırbaşları;

"ASİL MİLLETİMİZ TSK'NIN EVLATLARIYLA BU HAİN GİRİŞİME KARŞI OLMUŞTUR"

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ndew sizlerle beraber olmanın onurunu yaşıyorum. 15 Temmuz günü ülkemizin tüm bölgelerine sızmış FETÖ tarihimizde görülmemiş bir şekilde vatanımıza bu zilleti yaşattı. Her yönüyle milli ve yerli olan asil milletimiz ve TSK'nın gerçek evlatlarıyla emniyet mensupları bu hain girişime karşı olmuşlardır.

"BİZLERE GÜÇ VE MORAL VERMİŞTİR"

Terörist hainlerin darbe girişiminin halkımızın TSK'nın vatanını, milletini seven mensuplarıyla hiçbir alakası yoktur. Yüce milletimizin hainler ile ülkemizin bekası için aynı zamanda PKK ile mücadele eden TSK'nın kahraman mensuplarını çok iyi ayırt ederek davranması bizlere güç ve moral vermiştir.

"SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği 'Hakimiyet milletindir' sözü bizim de izinden gittiğimiz bir sözdü. Bu duygu ve düşüncelerle TSK'nın ve devletin başına bela olan bu yapının temizlenmesinde mücadele eden aziz milletimizle, TSK'nın ve emniyet teşkilatımızın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsında yüce Türk milletini saygıyla selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler