Hırsızın evden kaçarken görüntüsü kamerada !

Adana'da evden ve otomobilden hırsızlık yapan kişi, önce kameraya ardından polise yakalandı.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Necdet Erdem adlı vatandaş, 155'i arayarak bir kişinin yolda yürürken düştüğünü ve bi

Hırsızın evden kaçarken görüntüsü kamerada !

Adana'da evden ve otomobilden hırsızlık yapan kişi, önce kameraya ardından polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Necdet Erdem adlı vatandaş, 155'i arayarak bir kişinin yolda yürürken düştüğünü ve bir süre yattıktan sonra kalkıp gittiğini, düştüğü yerde cep telefonu bulduğunu söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen hırsızlık ekipleri, araştırma yaparken telefonun bulunduğu yere yakın bir yerde Can T.'yi (28) yakaladı. Necdet Erdem'in de teşhis ettiıği Can T.'nin üzerinde cep telefonu ve 830 lira para ele geçirildi. Kışla Mahallesi'nden yapılan hırsızlık başvurularını değerlendiren polis, müştekileri emniyete çağırarak zanlıyı teşhis etmelerini istedi. Müştekilerin teşhis ettiği Can T.'nin bir de motosiklet çaldığı ortaya çıktı. Polis paraları ve cep telefonlarını müştekilere teslim etti. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Can T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Can T.'nın hırsızlık suçundan da aranması olduğu öğrenildi.

Bu arada, Can T.'nin Zöhre Karaali'nin 2. kattaki evine tırmanarak açık olan camdan girip, para çaldıktan sonra ev sahibinin kolundan bilezikleri çalmak isterken kadının uyanması üzerine pencereden atlayarak kaçtığı öğrenildi. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem