Herşey Türk Futbolu için (!)

Fenerbahçeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Sow’u önceki gün Başbakan Erdoğan ile kahvaltıda buluşturdu.Her fırsatta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığını dile getiren Moussa Sow, Gençlerbirliği maçı öncesinde özel bir gün yaşadı. Fenerbahçe’nin son haftal

Herşey Türk Futbolu için (!)

Fenerbahçeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Sow’u önceki gün Başbakan Erdoğan ile kahvaltıda buluşturdu.

Her fırsatta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığını dile getiren Moussa Sow, Gençlerbirliği maçı öncesinde özel bir gün yaşadı.
 
Fenerbahçe’nin son haftalarda form grafiğini yükselten ve attığı gollerle takımın elde ettiği başarılarda önemli pay sahibi olan Senegalli oyuncusu, Rıdvan Dilmen’in girişimiyle hayallerine kavuştu.
 
KAHVALTI YAPTILAR

Dün sabah Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine giderek kahvaltıda buluşan Moussa Sow, Başbakan ile Türk futbolunu konuştu. Başbakan Erdoğan ise sarı-lacivertli futbolcuyu çok beğendiğini dile getirerek başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem