Haydar Revi'den Bakan Albayrak'a destek! "Küresel tüccarlar..."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den Bakan Berat Albayrak'a destek.

Haydar Revi'den Bakan Albayrak'a destek! "Küresel tüccarlar..."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik yıpratma çalışmaların arkasında küresel tüccarların olduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fındık fiyatlarını beklentilerin üzerinde açıklaması ile birlikte küresel tüccarlar ile yaşanan çatışmanın daha da arttığını belirten Revi "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan küresel lobilerin hepsi ile büyük bir mücadele gerçekleştiriyor. Bir dönem silah tüccarları ile bir dönem petrol tüccarlarıyla derken şimdi de açıklamış olduğu fındık fiyatları üzerine küresel fındık tüccarları ile karşı karşıya geldi. Özellikle bu son süreçte fındık fiyatlarının yüksek açıklanmasında büyük emeği olan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a yönelik saldırılarında arka planında bunun olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Trabzon ve bölge ekonomisi için verdiği güçlü desteği tüm kritik süreçlerde sonuna kadar yanımızda hissettik. Yani küresel faiz şüphesi bayram öncesi açıklanan fındık fiyatları ile fındık üreticilerine çifte bayram yaşatan  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'tan bunun intikamını almaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haydar Revi'den Bakan Albayrak'a destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik şimdiye kadar yapılan hiçbir saldırının başarıya ulaşmadığını ve ulaşamayacağının altını çizen Başkan Revi "Sayın Bakanımız Berat Albayrak'a yönelik sürekli benzer saldırılarda bulunarak şahsında kendisini ve büyük fotoğrafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya çalışan bu şebeke asla başarılı olamayacaktır. Bu tarz faaliyetlerin hepsi organize bir şebeke tarafından yürütülmekte olup vatandaşlarımız tarafından da gayet iyi bilinmektedir." diye söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Revi "AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak bütün teşkilat mensuplarımız, partililerimiz ve Trabzonlu hemşerilerimizle birlikte Hazine ve Maliye Bakanımız, memleketimizin evladı Berat albayrak'ın her zaman yanında durduk ve yanında durmaya da devam edeceğiz. Ne faiz lobisinin kara propagandaları ne de Sayın Bakanımız Berat Albayrak'ın memleketimize hizmet için yapmış olduğu güzel çalışmalardan olumsuz etkilenen çıkar gruplarının emellerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz."dedi.

Haydar Revi'den Bakan Albayrak'a destek!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem