Hastahane'de Dayak İddiası

Antalya Devlet Hastanesinin özel güvenlik elemanlarından 3-4 kişinin, refakatçi girişinde tartıştıkları bir vatandaşı kelepçeleyip sürükleyerek götürdükleri polis noktasında darp ettikleri iddia edildi. İddiaya göre, Antalya Devlet Hastanesinin acil servi

Hastahane'de Dayak İddiası

Antalya Devlet Hastanesinin özel güvenlik elemanlarından 3-4 kişinin, refakatçi girişinde tartıştıkları bir vatandaşı kelepçeleyip sürükleyerek götürdükleri polis noktasında darp ettikleri iddia edildi. İddiaya göre, Antalya Devlet Hastanesinin acil servisin yanında bulunan refakatçi girişinde hastasının yanına çıkmaya çalışan Halis Hasaltun (46), içeriye alınamayacağını söyleyen özel güvenlik elemanlarıyla tartıştı. Tartışma büyürken, yaşanan arbedede 3-4 özel güvenlik elemanı Halis Hasaltun'u darp ederek, kelepçe taktı.

Olaya tepki gösteren ve bağıran Halis Hasaltun, güvenlik elemanlarınca sürüklenerek acil servisteki polis noktasına götürülürken, burada da yüzüne biber gazı sıkılarak dövüldü.

Olayı acil serviste gören vatandaşlar tepki göstererek, olay yerine takviye olarak gelen emniyet görevlileriyle tartıştılar. Vatandaşlar, özel güvenlik görevlilerinin hastane polisinin yanında Hasan Hasaltun'u acımasızca dövdüklerini, yere yatırarak kelepçe taktıklarını ve sürüklediklerini belirterek, olaya tepki göstermeleri nedeniyle güvenlikçilerin kendilerinin de üzerine yürüdüklerini söylediler.

Dövülen ve özel güvenlik elemanlarından şikayetçi olan Halis Hasaltun, gelen takviye polis ekiplerince polis merkezine götürüldü. Hasaltun'un yüzünde ciddi darbeler olduğu ve ağladığı görüldü.

Polis noktasında görevli polis memuru olay sırasında o noktada olmadığını savunurken, emniyet yetkilileri, konuyu araştırdıklarını söylediler. Antalya Devlet Hastanesi Başhekimi Arif Bulut da olayı araştırdıklarını bildirdi.

Antalya Devlet Hastanesinin bahçesinde birkaç gün önce akıl sağlığı yerinde olmayan ve taşkınlık yapan kişi, 3 güvenlik görevlisi ve bir özel ambulansın şoförünce vatandaşların gözü önünde yerde tekme ve yumruklarla darp edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem