Hakurk'a Türk Bayrağı dikildi

Kuzey Irak'ta dağları teröristlere mezar eden Mehmetçik, Hakurk'ta güvenliği sağlayarak bölgeye Türk bayrağını dikti.

Hakurk'a Türk Bayrağı dikildi

Kuzey Irak'ta adım adım ilerleyen Mehmetçik, Türkiye sınırından 40 kilometre içeriye girdi. PKK elebaşıları toplantı halindeyken vuruldu.

Mehmetçik, PKK için önem arz eden ve Türkiye'ye sızmaların yapıldığı Bradost ve Barazgir'de de kontrolü ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'de toplantı halindeki teröristler vuruldu" açıklaması yaparken, PKK elebaşlarının bir araya gelerek toplantı yaptıkları 400 kişi kapasiteli Surede Kampı'ndaki barınağın akıllı mühimmatla vurulduğu ortaya çıktı.

BAYRAĞIMIZI KANDİL’E DİKECEĞİZ

Muharrem İnce'nin HDP'li Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesini eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şunları aktardı:

"Yasin Börü'yü katlettiler. Neden evlatlarımız şehit ve gazi oldu? Şehidimizin tabutunun arkasından giden on binlerce insana ne diyeceğiz? Üç tane oy alacaksınız diye Avrupa’ya şirin gözükeceksiniz diye bunu yapmayın. Temel Karamollaoğlu peşine takılmış. Meral Akşener peşine takılmış. Sadece orada mı kalacak? Demirtaş'ı çıkaracak. Muharrem İnceye mi kalmış Kandil'e girip girmeyeceğimiz? Kandil PKK'nın karargahıdır. Muharrem ne derse desin, ABD ne derse desin biz Kandil'e ay yıldızlı bayrağı dikeceğiz. Eskiden bize uzaktı. Şimdi İHA'larımız var, ATAK helikopterlerimiz var. Şimdi güvenlik güçlerimiz Kandil'e girecekler ve bayrağımızı oraya dikecekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset