Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonu

Gümüşhane'de jandarma ekiplerince esrar ve kaçak içki ele geçirildi

Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonu

Gümüşhane'de jandarma ekiplerince bir hafta içerisinde düzenlenen operasyonlarda 75 gram esrar ile 9 litre kaçak içki ele geçirildi, çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye görevi sırasında G.T. ve E.K'nin hareketlerinden şüphelenerek yaptıkları aramada 60 gram esrar ele geçirdi.

Şiran ilçesinde ise jandarma ekipleri, Yeşilbük beldesi YeşilKent Mahallesi'nde yaşayan M.S'nin evine düzenledikleri baskında 15 gram kubar esrar, uyuşturucu madde kullanma aparatı ile 2 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Jandarma ekipleri G.T, E.K. ile M.S. hakkında işlem yaptı.

Torul ilçesinde, Zigana Tüneli çıkışında yol denetim faaliyeti yürüten jandarma ekipleri, ihbar üzerine durdurulan bir yolcu minibüsünde 9 litre kaçak içki ele geçirdi. Araçta bulunan G.T, E.K, M.S, E.Y. ve T.A. hakkında işlem yapıldı.

Öte yandan ilde yürütülen denetim faaliyetleri sırasında çeşitli suçlardan aranan 3 kişi de yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem