Gülen'den skandal sözler!

"Reddederim"

Gülen'den skandal sözler!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ortaya çıkan "Resulallah bile gelse ben onu reddederim" dediği video örgütün gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

15 Temmuz darbe girişimine imza atan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ortaya çıkan bir videosunda skandal sözler söylediği görülüyor.

SKANDAL VİDEO

Gülen'in seneler önce çekildiği anlaşılan bir sohbetinde "Resullallah bana açıktan gelse ve dese ki sen ve arkadaşların gidin mağaralarda inziva yapın dese kulaklarım yanlış duyuyor derim" dediği görülüyor.

"KULAKLARIM YANLIŞ DUYUYOR, DİYECEĞİM"

Gülen videoda "Efendimiz bana açıktan açığa gelse ve dese ki Fetullah sen ve arkadaşların gidin mağaralarda inziva yapın dese. Diyeceğim ki ya Resulullah sana saygım sonsuz fakat müsade buyurursan ben dediğin şeyleri, sadece kendini kurtarmak adına mağaraya çekilme şeylerini kulaklarım yanlış duyuyor, diyeceğim yani." sözlerini sarfediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem