Gül siyasete geri mi dönüyor ?

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete dönüp dönmeyeceği yönünde bir soruya, “Siyaseti en aşağıdan başlayıp en sona kadar yaptım” diye yanıt verdi.Abdullah Gül, Cuma namazını kılmak için Beşiktaş’taki Ertuğrul Tekke Camisine geldi. Gül’ün gelişi ned

Gül siyasete geri mi dönüyor ?

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete dönüp dönmeyeceği yönünde bir soruya, “Siyaseti en aşağıdan başlayıp en sona kadar yaptım” diye yanıt verdi.

Abdullah Gül, Cuma namazını kılmak için Beşiktaş’taki Ertuğrul Tekke Camisine geldi. Gül’ün gelişi nedeniyle cami çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlar üzerleri aranarak içeriye alındı. Abdullah Gül cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti. Gül daha sonra cami yakınında bulunan taksi durağını ziyaret etti. Gül, taksicilerle sohbet edip çay içti. Taksicilerle sohbet eden Gül, “Eskiden devlet sorumluluğu üzerimizdeydi. Şimdi halkın içindeyiz. Bundan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Gül, basın mensuplarının siyasete dönüp dönmeyecekleri yönünde bir sorusuna şöyle karşılık verdi: “Siyaseti en aşağıdan başlayıp en sona kadar yaptım. 25 yıl halka millete, devletimize hem hizmet ettim hem de gururla Türk milletini dünyanın dört bir yanında temsil ettim.”

Gül, daha sonra taksicilerle hatıra fotoğrafı çektirip buradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler