Google Play Store - Play Store'de haftanın trendleri

Google Play Store yanlızca program değil, kitaptan müziğe,oyundan filme kadar bir çok uygulamanın bulunduğu dev bir market haline geldi. Android işletim sistemli telefon ve cihazlara hizmet veren Google Play Store'da ihtiyacınıza uygun herşeye ulaşabilirs

Google Play Store - Play Store'de haftanın trendleri

Google Play Store yanlızca program değil, kitaptan müziğe,oyundan filme kadar bir çok uygulamanın bulunduğu dev bir market haline geldi.

Android işletim sistemli telefon ve cihazlara hizmet veren Google Play Store'da ihtiyacınıza uygun herşeye ulaşabilirsiniz.


Google'nin içerik servisi olan Play Store'da müzik,film,kitap,uygulama ve oyunlar bulunan bir içerik sağlayıcısı konumunda. Web üzerinden ulaşılabilen bu servise telefon ve tvlerinizden de ulaşabilirsiniz. 

Google Play Store Bağlantısı İçin Tıklayınız

Telefonunuza indirdiğiniz Google Play Store bağlantısına tıkladıktan sonra google üyeliğinzle servise giriş yapacaksınız. Buradan istediğiniz uygulama türünün kategorisine göre arama yapabilir ücretli ve ücretsiz uygulamalardan dilediğinizi indirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler