Gazze için 53 bin asker !

Gazze saldırılarına başladığından bu yana, İsrail ordusunun, 53 bin 200 yedek askeri yeniden silah altına aldığı bildirildi.İsrail Savunma Kuvvetlerinden yapılan yazılı açıklamada, şimdiye kadar Gazze’den İsrail’e bin 637 roket fırlatıldığı belirtilerek,

Gazze için 53 bin asker !

Gazze saldırılarına başladığından bu yana, İsrail ordusunun, 53 bin 200 yedek askeri yeniden silah altına aldığı bildirildi.

İsrail Savunma Kuvvetlerinden yapılan yazılı açıklamada, şimdiye kadar Gazze’den İsrail’e bin 637 roket fırlatıldığı belirtilerek, atılan bu roketlerin bin 228'inin İsrail topraklarına düştüğü, 340'ının ise "Demir Kubbe" füze savunma sistemi tarafından havada imha edildiği belirtildi.
 
21 KİŞİ SORGULANMAK ÜZERE TUTUKLANDI
 
Açıklamada, şimdiye kadar İsrail ordusundan bir askerin öldüğü, 7 askerin yaralandığı ve 53 bin 200 yedek askerin ise yeniden silah altına alındığı bilgisine de yer verildi.
 
Açıklamada ayrıca, "Bugün düzenlenen askeri operasyonlarda, "10 tünel ve bu tünellere bağlanan 22 giriş noktası ortaya çıkarılarak, Gazze içindeki Han Yunus bölgesinde 21 kişi sorgulanmak üzere tutuklandı" denildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem