Galaxy Galaxy S7 ve S7 Edge ne zaman çıkıyor? Galaxy S7 ve S7 Edge fiyatı ve teknik özellikleri

Samsung S7 ve Saamsun S7 Edge ne zaman çıkacak, fiyatları beii mi, özellikleri nelerdir?

Samsung S7 ve Saamsun S7 Edge ne zaman çıkacak, fiyatları beii mi, özellikleri nelerdir?
Ünlü marka Samsung'un uzun süredir beklenen yeni akıllı telefonları Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'nin telefonlarının ne zaman piyasaya çıkacağı belli oldu.

Kavisli ekranıyla dikkat çeken ve bu nedenle piyasayı yakından takip edenlerin özellikle merak ettiği Galaxy S7 Edge ve Galaxy s7 7 Şubat'ta piysaya sürülecek. İki telefonun teknik özellikleri de şimdiden belli oldu. Samsung bu iki akıllı telefonda iki farklı işlemci seçeneğini kullanıcıya sunacak. İşlemciler Snapdragon 820 ve Exynos 8990 olacak. Her iki telefonda da 4 GB RAM seçeneğine yer verilmesi ve cihazların Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile satışa cıkacağı belirtiliyor.

GALAXY S7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Teknik özelliklerinin gelişmiş olması beklenen Galaxy S7 grafik ünitesi olarak Adreno 530 kullanacak. 4 gb ram'e sahip olacak Galaxy s7 Qualcomm Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemcilerle piyasaya sürülecek. 2560 x 1440 Megapiksellik çözünürlüğe sahip olan Samsung Galaxy S7'nin ekran boyutu 5.1 inç olacak. İşletim sistemi olarak Android 6.0 Marshmallow kullanılacak olan yeni modelin suya dayanaklı olması da bekleniyor. microSD girişe sahip olması beklenen cihazın 3500 mAh'lik bir bataryası olacak.

Galaxsy s7 ve Galaxy s7 edge'nin fiyatları ise henüz açıklanmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem