Flaş Flaş Trabzon'a geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya Trabzon'da belediye başkan aday adaylığı için nabız yokluyor. Sakarya'da son 5 yılda yapılan ve Başbakan'ın övgüsüne nail olan hizmetlerde imzası bulunan Kaya, “Büyükşehir tecrübemle Trabzon'a hizme

Flaş Flaş Trabzon'a geliyor


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya Trabzon'da belediye başkan aday adaylığı için nabız yokluyor.

Sakarya'da son 5 yılda yapılan ve Başbakan'ın övgüsüne nail olan hizmetlerde imzası bulunan Kaya, “Büyükşehir tecrübemle Trabzon'a hizmet etmek isterim” dedi.


Ak Parti'nin Trabzon'daki önemli isimlerinden olan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ndeki hızlı çıkışı ile tanınan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya Trabzon'da.

haber61'e özel açıklama

Sakarya'da son 5 yılda yapılan dev hizmetlerin altında imzası bulunan Kaya Büyükşehir tecrübelerini Trabzon'a aktarmak Trabzon'daki klasik belediyecilik kavramının dışına çıkmak istediğini belirterek, “Tecrübelerimi Trabzon'a aktarma geleceğin megakenti Trabzon'u halkımızla birlikte yeniden inşa etme isteğim var. Partimiz ve halkımız teveccüh gösterdiği taktirde her zaman Trabzon'a hizmet boynumuzun borcudur” açıklamalarını yaptı.

"Trabzon'u çok seviyorum. 5 yıldır Sakarya'da belediyecilik anlamında ciddi işler yaptık. Bu tecrübelerimi Trabzon'a yansıtmak istiyorum" dedi.

Aday adayı olma düşüncesinin nasıl hayata geçtiğini sorduğumuz Kaya, "Bakın aday olmak için Başbakan'a yakın olmak, milletvekillerine yakın olmak gibi bir farklılık söz konusu değildir. Ben şuanda Trabzon nedir, ne değildir, bunun yoklamasını yapıyorum. Zaman içerisinde herşey netleşir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler