Film değil gerçek !

Adana'da kaçak yapılan bir büfenin yıkımı sırasında iş yeri sahipleri ile polis arasında çatışma çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.Alınan bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi'ndeki, Girne Köprüsü

Film değil gerçek !

Adana'da kaçak yapılan bir büfenin yıkımı sırasında iş yeri sahipleri ile polis arasında çatışma çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi'ndeki, Girne Köprüsü ile Taşköprü arasındaki Zübeyde Hanım Parkı'nın Seyhan Nehri kıyısında kaçak yapılan Mehmet Nugay'a ait büfeyi yıkmak için harekete geçti. Ancak Mehmet Nugay'ın oğlu Ramazan ile yeğeni Cengiz Nugay zabıtaya yıkım için izin vermedi. Eline pompalı tüfek alan Ramazan Nugay büfenin çatısında, Cengiz Nugay ise eline kılıç ve döner bıçağı alarak zabıtaya direndi. Zabıta ekipleri de polisten yardım istedi. Olay yerine çok sayıda asayiş ve çevik kuvvet polisi ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT DA GELDİ

Bu arada, iş yeri sahibi Mehmet Nugay polis tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Ancak ikna çabaları sürerken Mehmet Nugay'ın bir akrabası gelip, polise saldırınca arbede çıktı. Polis şahsı etkisiz hale getirirken, iş yerinin çatısındaki Ramazan Nugay pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Bu nedenle Ramazan Nugay ile polis arasında çatışma çıktı. Yaklaşık 3 dakika süren çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Bu arada, olay yerine özel harekat polisleri de geldi. Ramazan Nugay ile Cengiz Nugay gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayların yatıştırılmasının ardından iş yeri sahibine, yıkımın eşyalarını topladıktan sonra yapılacağı sözü verildi.

İş yeri sahibi Mehmet Nugay, trafik kazalarında akrabalarından 6 kişiyi kaybettiğini, açtığı bu büfeyle ailesini geçirdiğini belirterek, "Burada sadece çay, su ve tost satıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü söz verdi. 200 bin lira masraf yaptım ancak şimdi yıkım kararı alınmış. Perişan oldum" dedi.

Film değil gerçek !

Film değil gerçek !

Film değil gerçek !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler