FETÖ’ye çok kızmış: Yeni beddua geldi !

Fethullah Gülen, "Fethullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) suçlamasına çok öfkelenmiş. Gülen öfkesini yeni beddualarla süsledi.Fethullah Gülen'in sitesinde "Allah, sabredenlerin yardımcısıdır!..'başlığıyla yayımlanan (9 kasım 2015) sohbetinde yine beddua vardı. G

FETÖ’ye çok kızmış: Yeni beddua geldi !

Fethullah Gülen, "Fethullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) suçlamasına çok öfkelenmiş. Gülen öfkesini yeni beddualarla süsledi.

Fethullah Gülen'in sitesinde "Allah, sabredenlerin yardımcısıdır!..'başlığıyla yayımlanan (9 kasım 2015) sohbetinde yine beddua vardı. Gülen, "Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin diyerek, "Paralel olmayana "paralel" diyenlerin de Allah belasını versin" dedi.

İşte Fethullah Gülen'in sitesinde yayınlanan beddua sohbeti:

"Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudin Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!Terör örgütü olmayana, "terör örgütü" diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana "paralel" diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler