FETÖ'nun imamı servetle yakalandı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY terör örgütünün inşaat ve eğitim alanındaki en önemli para kasası olan Murat Kılıç gözaltına alındı.

FETÖ'nun imamı servetle yakalandı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlediği operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda kayyum atanan bazı okullara ait 50 milyon liralık çek ve senetin yanı sıra 3 milyon 501 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişi de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerinde yakalandı.

İstanbul polisinin, 15 Temmuz sonrası FETÖ'ye yönelik operasyonları devam ediyor. 11 kişinin yakalandığı operasyonda, yurt dışına çıkarılmak istenen 3,5 milyon lira ile 50 milyon liralık çek ve senet ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında, 'himmet imamı' olduğu ileri sürülen M.K.'nın fotoğrafının basıldığı sahte 1 dolar ile himmet paralarının nerelere gönderildiğine dair belgeler de var.

Kılıç ile birlikte çok sayıda 1 dolar da yakalandı. Bazı 1 dolarların üzerinde Murat Kılıç’ın kendi fotoğrafının bulunması dikkat dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem