Fatih Tezcan'ın skandal Atatürk yorumuna tepki yağdı!

Fatih Tezcan'ın, Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde bulunan reklama yaptığı Atatürk yorumu infial yarattı. Sosyal medyada Tezcan'ın paylaşımına karşı '#FatihTezcanTutuklansın' hashtag'i oluşturuldu.

Fatih Tezcan'ın skandal Atatürk yorumuna tepki yağdı!

Yazar Fatih Tezcan, Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde bulunan reklama skandal bir tepki gösterdi. Tezcan'ın yorumu, sosyal medyada infial yarattı ve '#FatihTezcanTutuklansın' hashtag'i ile gündem oldu.

Tezcan, Yeni Şafak gazetesinde bulunan Turkcell reklamını eleştirdi. Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda skandal ifadeler kullandı.

Tezcan, “‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” paylaşımında bulundu.

BURHAN KUZU: SORUŞTURMA BAŞLATILMALIDIR

AK Parti eski Milletvekili ve anayasa profesörü Burhan Kuzu ise Tezcan’ın sözlerine sert tepki gösterdi:

"Fatih Tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Atatürk’e ve Cumhuriyete karşı ağır sözler söylemeye devam ediyor. Bunları tasvip etmek mümkün değildir. Muhtemelen bir yerler adına bu tür deli saçması sözleri sarfetmiştir. Gerekli soruşturma başlatılmalıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem