Facia gibi kaza: 5 ölü!

Bursa'da İznik Orhangazi karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı..

Facia gibi kaza: 5 ölü!

Bursa Orhangazi-İznik kara yolunda iddiaya göre sağanak yağış nedeniyle kontrolden çıkan iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Orhangazi ve İznik Devlet hastanelerine sevk edilirken, kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan Orhangazi-İznik kara yolu ise kısmen trafiğe açılırken, ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin kimliği belli oldu. Hafif ticari araç sürücüsü Özer Ulutaş ile birlikte otomobil sürücüsü Ömer Çimen (66) ve otomobilde bulunan Halil Kaygın ile Hasan Alkan hayatını kaybetti.

Kazada hafif ticari araçta bulunan Ahsen Songül Çelik (30), Turgay Dinç (43) ve Bülent Akçam (38) ile birlikte otomobilde bulunan İsmail Eren (74) ve Mücahit Türe (67) ise yaralandı.

2 YARALININ DURUMU AĞIR

Gemlik ve Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ahsen Songül Çelik ve İsmail Eren, Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler