Eski Bakan vefat etti

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya Kemal Çalışkan, yaptığı açıklamada, eski bakanlardan Karahan'ın bir süredir tedavi gördüğünü, kalp yetmezliği ve diyabet nedeniyle de vefat ettiğini söyledi.Çalışkan, Karahan'ın geçen yıl kalp krizinin ardında

Eski Bakan vefat etti

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya Kemal Çalışkan, yaptığı açıklamada, eski bakanlardan Karahan'ın bir süredir tedavi gördüğünü, kalp yetmezliği ve diyabet nedeniyle de vefat ettiğini söyledi.

Çalışkan, Karahan'ın geçen yıl kalp krizinin ardından by-pass ameliyatı olduğunu, hemen ardından da beyin felci geçirdiğini anımsattı.

Karahan'ın cenazesi, yarın uzun yıllar görev yaptığı Bandırma Devlet Hastanesinde düzenlenecek törenden sonra Haydarçavuş Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

DSP'den, 20. Dönem Balıkesir Milletvekili olarak TBMM'ye giren Karahan, Bülent Ecevit'in Başbakanlığındaki 56. hükümette, 11 Ocak 1999-29 Mayıs 1999 arasında sağlık bakanı olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem