Ertuğrul Doğan'ın şirketine PKK uzantısı grup saldırdı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve  Oltan & Köleoğlu Enerji'nin sahibi Ertuğrul Doğan konuyla ilgili açıklama yayınladı

Ertuğrul Doğan'ın şirketine PKK uzantısı grup saldırdı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın şirketi Oltan & Köleoğlu Enerji’ye ait Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki bulunan biyokütle enerji santralinde çıkan yangını PKK'nın uzantısı olan Ateşin Çocukları İnisiyatifi grubu üstlendi.

Olay üzerine Trabzonspor başkan yardımcısı ve Oltan & Köleoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Doğan, sosyal medyadan açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi 

Mayıs ayı içerisinde 2 defa meydana gelen, Afyonkarahisar'da tarımsal atıkları enerjiye çeviren, yenilebilir enerji, elektrik santralimizin stok sahasındaki büyük çaplı yangınları PKK'nın uzantısı olduğunu iddia eden Ateşin Çocukları İnisiyatifi'nin üstlendiğini açıkladı. Şu asla unutulmamalıdır ki, geçmişte olduğu gibi bugün de ve yarın da bu Aziz Vatan için gece gündüz çalışmaya üretmeye devam edeceğiz: Tüm tuzaklara, tüm engellemelere raümen daha çok çalışacağız. Bu ülke ve çocuklarımızın daha güzel yarınları fazlası ile hak ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem