Erdoğan günah çıkardı !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzakdoğu seyahatine eşlik eden gazete yazarlarına açıklamalarda bulundu.Erdoğan yeniden yargılama tartışmalarına ilişkin, “İçeride günahsız yatan cok kişi var” derken 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası gelişmel

Erdoğan günah çıkardı !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzakdoğu seyahatine eşlik eden gazete yazarlarına açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yeniden yargılama tartışmalarına ilişkin, “İçeride günahsız yatan cok kişi var” derken 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası gelişmeleriyle ilgili olarak ise “28 Şubat Post Modern ise günümüzdeki Dost Modern’dir” dedi.

FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLDİ

Uzakdoğu gezisinin üçüncü ayağında Malezya’ya giden Başbakan Erdoğan’a Uluslararası İslam Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.

Burada öğrencilere hitap eden Erdoğan, “İbret almamızı gerektiren bir hikmet var. İlahi mesaj şunu söylüyor. Sizin şer gördüklerinizde hayır, hayır gördüklerinizde şer vardır. Yine ilahi mesaj ‘Her zorlukla birlikte kolaylık vardır’ diyor. Türkiye’de bizim genç üniversite öğrencilerimiz bunu iliklerine kadar yaşadılar. Öyle zamanlar oldu ki zulüm bütün renkleriyle bütün boyutlarıyla üzerlerine çökerdi. Hiçbir çıkış kapısının olmadığını zannedersiniz, daralırsınız, ruhunuz, kalbiniz adeta bir cenderenin altında gibi hissedersiniz. Ama Allah öyle bir çıkış kapısı açar bulutları öyle bir aralar kalbinize öyle bir inşirah sağlar ki eski halinizden daha da rahat koşullara evrilirsiniz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler