Erdoğan'dan Sofuoğlu'na: Oğlum bizi çıldırtma ya

Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı'na kask hediye etti

Erdoğan'dan Sofuoğlu'na: Oğlum bizi çıldırtma ya
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde 400 kilometre hız yaparak rekor kırdıktan sonra  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a kask hediye etti. Bu sırada Erdoğan ile milli motosikletçi arasında yaşanan diyalog ise herkesi güldürdü.


Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü’nden en hızlı geçişini yapmış, Sofuoğlu, köprüden saatte 400 kilometre hızla geçmişti. Köprünün açılışının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyonun başına geçerek makam aracını kullandı. Erdoğan’ı köprünün ortasında milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği üzerine milli motosikletçi Sofuoğlu motosikletinin başına geçerek köprüyü bir kez daha hızla geçti. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın bulunduğu noktaya gelen Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’a imzalı kask hediye etti. Hız denemesinden sonra Sofuoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan diyalog ise güldürdü. Sofuoğlu’nun hızı karşısında hayrete düşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sofuoğlu’na "Kenan oğlum bizi çıldırtma ya. Denize doğru gidiyorsun. Çakıldığın zaman zaten betona çakılacaksın" diye konuştu.

VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım vatandaşlarla ve işlerle iftar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem