Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu sözleri!

"Üzülüyorum"

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu sözleri!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Zirvesi için çıktığı 4 günlük Çin gezisini tamamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin'de düzenlenen G20 Zirvesi'nden dönüş yolunda gündeme dair önemli mesajlar verdi.

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'yla ilgili sözleri:

KILIÇDAROĞLU'NA: ÜZÜLÜYORUM

Bazı siyasilerin 15 Temmuz öncesindeki günlere dönme hasretinde olduğundan, bundan da üzüntü duyduğunuzdan söz ediyorsunuz. Bunun nedeni ne olabilir?

"Üzgünüm, üzülüyorum. Çünkü bir Cumhurbaşkanı olarak aslında bu tür karşılıklı bir yarışa girmek istemiyorum. Biliyorsunuz beyefendi (Kemal Kılıçdaroğlu) Yenikapı'ya gelmek istemiyordu. Arkadaşlar devreye girdiler. Bize gelenler oldu. "Güzel bir fırsat yakalandı" denildi. Ben de kendisine yazılı olarak davetimi gönderdim. Buna rağmen o açıklamayı yaptı. Daha sonra gerek kendi partisinden gerekse dışarıdan zannediyorum kendisini aradılar. Sayın Başbakan da aradı. Ondan sonra geleceğini bildirdiler. O şekilde Yenikapı'ya geldi. Sayın Bahçeli davetimiz üzerine hiç tereddütsüz Yenikapı'ya geleceğini bildirdi ve geldi. Orada yapılan konuşmalardan rahatsız olmadık. Konuşmalar da geneli itibariyle toparlayıcı idi."

(Adlı Yıl açılışı) "Barolar Birliği Başkanı bizden ziyaret talebinde bulundu. 6-7 baro hariç hepsi geldi. Daha sonra yönetimden arkadaşları ile makama çıktık. Başkan'ın yanında bir hanım vardı, Barolar Birliği yöneticilerinden. O dedi ki "Sayın Cumhurbaşkanım bu konuşmaları her zaman yapabilelim. Adli Yıl'da da bunu halledelim". Ben de "Yaparız" dedim. Normalde bir otelde planlamışlar. "Bizim Kongre Merkezimiz daha rahat, bu sene orada yaparız" dedim. Sonra haber aldık, gelmiyorlar. Oylama yapmışlar. Metin Bey (Feyzioğlu) arzulu idi. Bir arkadaş daha vardı, o da istekliydi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem