Erdoğan'dan Başbuğ'a telgraf

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cizre'de askeri araca yönelik silahlı saldırı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir telgraf gönderdiği bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın Genelkur

Erdoğan'dan Başbuğ'a telgraf

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cizre'de askeri araca yönelik silahlı saldırı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir telgraf gönderdiği bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'a gönderdiği telgraf şöyle:

"Cizre'de askeri aracımıza yönelik hain saldırı sonucu 3 askerimizin şehit olması ve 12 askerimizin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum. Birlik ve bütünlüğümüze kasteden bölücü terör, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin yüksek irade, azim ve kararlılığı sayesinde asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına başsağlığı diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem