El-Bab'da yaralanan Uzman Çavuş taburcu oldu!

Suriye'de yaralanan Piyade Uzman Çavuş Turmaz, Gaziantep'teki tedavisinin ardından memleketi Adıyaman'a geldi.

El-Bab'da yaralanan Uzman Çavuş taburcu oldu!
Fırat Kalkanı Harekatı'nda Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Piyade Uzman Çavuş Mahmut Turmaz Adıyaman'a geldi.

Piyade Uzman Çavuş Turmaz, Gaziantep'teki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda Halep kentinin El-Bab bölgesindeki patlama sonucu yaralanan Turmaz, Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki tedavisinin ardından geldiği Adıyaman'da yakınları tarafından karşılandı. Mahmut Turmaz'ın evindeki yatağının yanına Türk bayrağı asıldı.

Turmaz'ın babası Mahmut Nedim Turmaz, oğluna kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtti.

Oğlunun görev için Halep kentine gittiğini ifade eden baba Turmaz, "Oğlumla her gün telefonla görüşüyordum. Bize her gün konuştuğumuzda iyi olduğunu söylüyordu. Ama oradaki durumlar iyi değilmiş. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bir an önce Suriye'de savaşın ve terör olayların bitmesini istiyoruz." dedi.

Halep kentinde yaralandıktan sonra ilk olarak Kilis Devlet Hastanesine tedavi altına alındığını anımsatan Mahmut Nedim Turmaz, bugün oğlunun taburcu edildiğini ve bundan dolayı kendisini yeni doğmuş gibi hissettiğini kaydetti.

"OĞLUMUZU BUGÜNLER İÇİN YETİŞTİRDİK"

Anne Melek Turmaz ise çocuğuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

"İnşallah Allah böyle bir olay başımıza getirmez." diyen Turmaz, şöyle konuştu:

"Oğlumla her gün görüşüyordum. Oğlumun yaralanmasından sonra durumu öğrendik. Bugün tedavi oldu ve oğluma kavuştum. Biz oğlumuzu bugünler için yetiştirdik. Terör örgütleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Bir Mehmetçik gider, bin Mehmetçik gelir. İnşallah terör sorunları bitecek. Askerimiz rahata kavuşacak ve Türk askeri evine dönecek. Askerlerimizin görevi bu vatanı korumak, bu görev için yetiştiriliyor. Hepimiz bu vatan için hazırız. Vatan sağ olsun. Allah şehit ailelerine sabır versin, gazi ailelerine de şifa versin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler