Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı

Küçükçekmece'de ehliyeti olmayan sürücü, kullandığı otomobilin kontrolünü kaybetti. Savrularak kaldırıma çıkan otomobilin altında kalan 26 yaşındaki genç ise feci şekilde hayatını kaybetti. Küçükçekmece E-5 yan yol, Avcılar istikametinde saat 08.15'de mey

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı
Küçükçekmece'de ehliyeti olmayan sürücü, kullandığı otomobilin kontrolünü kaybetti. Savrularak kaldırıma çıkan otomobilin altında kalan 26 yaşındaki genç ise feci şekilde hayatını kaybetti.
 
Küçükçekmece E-5 yan yol, Avcılar istikametinde saat 08.15'de meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti. Avcılar istikametine doğru ilerleyen 34 GT 0660 plakalı otomobili kullanan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki A.S., aracının kontrolünü kaybetti. Savrulan otomobil ilk önce yol kenarında park halindeki 34 ND 022 plakalı otomobile çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Bu sırada askerlik işlemlerini yaptırmak için Küçükçekmece Askerlik Şubesi'ne doğru yürümekte olan 26 yaşındaki Fatih Tunç, kaldırıma çıkan otomobilin altında kaldı. Otomobille yol kenarındaki duvarın arasına sıkışan Tunç, feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, hayatını kaybeden gencin cenazesini sıkıştığı yerden çıkartabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobili vinç yardımıyla kaldırarak Tunç'un cenazesini aracın altından çıkarttı. Kazanın olduğu yere 50 metre mesafede oturan ve bir şirkette muhasebecilik yaptığı öğrenilen Tunç'un, askere gitmek için başvuru yapmaya gittiği öğrenildi. 
 
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü gözaltına alınırken, Tunç'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler