Dikkat çok kuvvetli yağış !

Rize, Artvin ve Ardahan'da yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bugün öğleden sonra Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı sistem ile akşam ve gece saatlerinde Rize ile Artvin ve Ardahan'

Dikkat çok kuvvetli yağış !

Rize, Artvin ve Ardahan'da yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bugün öğleden sonra Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı sistem ile akşam ve gece saatlerinde Rize ile Artvin ve Ardahan'da kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) yağış beklenmektedir. Yağışların yağmur ve sağanak, Ardahan ile Rize ve Artvin'in 1400 metre rakımın üzerindeki yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışla birlikte rüzgarın da batılı yönlerden kuvvetli ve yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden su baskını, ani sel, ulaşımda aksamalar, heyelan, çığ tehlikesi ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem