Devrim gibi yenilik !

Facebook'tan bir yenilik daha: Haber uygulaması! Facebook'un yeni projesi Notify'nin kısa zaman içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor. Notify sayesinde kullanıcılar, filtreledikleri haber kaynaklarından güncel haberlere ulaşacaklar.The Financial Times

Devrim gibi yenilik !

Facebook'tan bir yenilik daha: Haber uygulaması! Facebook'un yeni projesi Notify'nin kısa zaman içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor. Notify sayesinde kullanıcılar, filtreledikleri haber kaynaklarından güncel haberlere ulaşacaklar.

The Financial Times'a göre Facebook Notify uygulamasının içerik sağlayıcılığı için Vogue, The Washington Post, CNN ve Mashable gibi kaynaklarla anlaştı. Yakın zamanda kullanıcıya sunulacak uygulama, kişilere haber kaynaklarını seçme, filtreleme gibi imkanlar sunacak. Ayrıca seçtiğiniz konudaki önemli haberler bildirim olarak size gelecek.

Notify'ye katılmak isteyen haber kuruluşlarının hangi şartları yerine getirmesi gerektiği ise henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem