Deniz Kuvvetleri’nde bir ayrılık daha !

 Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner’in istifasının ardından bir ayrılık haberi de SAT’lardan geldi. Su Altı Taaruz (SAT) Grup Komutanı Deniz Albay Cihangir Yılmaz (43), emekliliğine 8 yıl olmasına rağmen emeklilik dilekçesi verdi. 43 yaşında olan ve 8

Deniz Kuvvetleri’nde bir ayrılık daha !

 

Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner’in istifasının ardından bir ayrılık haberi de SAT’lardan geldi.
 
Su Altı Taaruz (SAT) Grup Komutanı Deniz Albay Cihangir Yılmaz (43), emekliliğine 8 yıl olmasına rağmen emeklilik dilekçesi verdi.
 
43 yaşında olan ve 8 sene daha görev yapması beklenen Su Altı Taaruz (SAT) Grup Komutanı Deniz Albay Cihangir Yılmaz’ın emekliliğini istemesi orduda şok etkisi yarattı.
 
Erken terfi alan sayılı askerlerden olan Albay Cihangir Yılmaz’ın, Balyoz davasındaki mahkumiyetler ve İzmir’deki askeri casusluk davasındaki tutuklamaların ardından ayrılma kararı aldığı ve bunun içinde emeklilik dönemini beklediği iddia edilirken, Yılmaz’ın emeklilik dilekçesini bir hafta önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na gönderdiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler