Dalan ABD'den konuştu!

Buna göre Dalan, şunları söyledi: "Miami'de bir arkadaşımın evinde kalıyorum. Eşimin sağlık sorunları nedeniyle ABD'ye geldik. Arandığıma şaşırmadım, sadece güldüm. Hayali ve olmayan bir örgüte üye yapıldım.

Dalan ABD'den konuştu!


Buna göre Dalan, şunları söyledi: "Miami'de bir arkadaşımın evinde kalıyorum. Eşimin sağlık sorunları nedeniyle ABD'ye geldik. Arandığıma şaşırmadım, sadece güldüm. Hayali ve olmayan bir örgüte üye yapıldım. Ben hayatımda hiç ikinci adam olmadım, olursam bir numara olurum. Yargılananların yüzde 60'ını tanırım. Ama Bakanlar Kurulu'nun yarısı da benim arkadaşım. Üniversitemi bu işe dahil etmem. Kimse merak etmesin, iki hafta içinde dönüyorum. Polis beni gelip havalimanından alsın. Daha önce siyaset yapmayacağımı söylemiştim. Ama kararımı değiştirdim. Siyasete dönerek, zulüme karşı mücadele edeceğim."

Dalan, neden arandığıyla ilgili sorusuna ise "Ben Türkiye'nin en Atatürkçü ve laik eğitim zincirini oluşturdum" yanıtı verdi. İki aydır Florida'nın Fort Laudardale şehrinde bulunan Dalan'ın, Florida Türk Radyosu'nda (FTR) program sunduğu öğrenildi. Radyonun internet sitesindeki program anonsunda "Türk dili ve Türk tarihi ile ilgili bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı tarihi gerçekleri Bedrettin Dalan anlatıyor" duyurusu yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem