Cumhurbaşkanı Trabzon'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 18.15'de Trabzon'a geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Trabzon Havalimanı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşe

Cumhurbaşkanı Trabzon'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 18.15'de Trabzon'a geldi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Trabzon Havalimanı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta ve öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, kızı Sümeyye Erdoğan da Trabzon'a geldi.

Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanlığına ait otobüs ile Rize'ye hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler