Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki göstermişti! Berfin'den o sözlere yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin davasında verilen karara ser tepki vermesi üzerine Olayın mağduru 20 yaşındaki Berfin Özek, çok sevindiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki göstermişti! Berfin'den o sözlere yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin davasında verilen karara "Geçenlerde bir namussuz bir alçak kızımızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkeme 13 yıl ceza veriyor. Bu karar kanuni ama hukuki değil" şeklinde tepki vermişti. Olayın mağduru 20 yaşındaki Berfin Özek, Erdoğan'ın sözleriyle ilgili "Heyecan ve mutluluktan konuşamıyorum. Çok sevindim" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek'e asit türü sıvı atması atarak yüzünün bir bölümünün yanmasına, sağ gözünü de kaybetmesine neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik, 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erdoğan sert tepki göstermişti: Bir namussuz, bir alçak...
Geçenlerde bir namussuz bir alçak kızımızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkeme 13 yıl ceza veriyor. Kızımızın gözü gidiyor. Kanunun en yüksek oranı bu. Şimdi diyorum ki ben de, bunu da bizim getirdiğimiz söyleniyor. Arkadaşlar diyorum, siz neden kanun diyerek bize böyle cevap yolunu buluyorsunuz. Ben hak, hukuk, adaletten bahsediyorum. Siz burada hakkı, hukuku ve adaleti arayacaksınız. Kendi kızının başına gelmiş olsa, kanunlara mı bakacaksın. Bu kanunların sayfaları arasındaki maddelere değil, vicdanınızın sesine kulak verin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem